Back

Apunteu-vos al curs ‘Cooperatives de consum: Què són i com hi puc participar?’

Segur que heu sentit a parlar de les cooperatives de consumidores i usuàries, i potser fins i tot formeu part d’alguna, però teniu clar en què consisteix aquest model? Us agradaria saber com s’organitzen les cooperatives de consum i quins són els diferents graus d’implicació i participació?

Del 6 al 27 de novembre tindrà lloc la tercera edició del curs ‘Cooperatives de consum: Què són i com hi puc participar?’, una formació virtual gratuïta, d’unes 20 hores lectives, adreçada a persones sòcies i a usuàries de Som Connexió, Som Energia i Som Mobilitat.

Un any més, Labcoop ens encarreguem de la gestió i de la docència d’aquest curs, que té per objectiu donar a conèixer el model cooperatiu de consum a través de la seva història, la seva dimensió política, formal i jurídica, i alhora, reflexionar sobre els diferents graus d’implicació a les cooperatives i la participació de persones consumidores.

En el contingut docent també hi han col·laborat Coopconsum (Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya) i Unión Renovables (Unió de cooperatives de consumidores i usuàries d’energies renovables).

La formació es divideix en tres mòduls i comptarà amb dues sessions virtuals en directe: la primera, el 6 de novembre, on es donarà la benvinguda al curs, i l’última, el 27 de novembre, per al tancament. Cada setmana, a partir del 6 de novembre, s’obrirà una unitat formativa. Tots els mòduls disposen de materials descarregables en text i vídeo i durant la formació trobareu un espai de fòrum per interactuar amb l’equip docent i amb les altres participants. Les persones que feu el curs, podreu consultar el material al vostre ritme. A més, també hi haurà la possibilitat de fer consultes en directe durant diferents sessions de tutoria en línia, fixades el 13, 20 i 27 de novembre.

Aquest curs disposa de 50 places que s’atorgaran per ordre d’inscripció, i tenint en compte la participació equitativa de persones sòcies de les 3 cooperatives.

Ja us hi podeu inscriure gratuïtament! 

Anna Pruna
Anna Pruna