Back

Participem en la tercera edició de la trobada C2C

Els dies 23 i 24 de novembre Labcoop participarem en una nova edició de les trobades C2C Conversaciones. Aquesta edició tindrà lloc a Bilbao i està organitzada per REAS Red de Redes amb col·laboració amb Reas Euskadi i altres organitzacions que formen part de la xarxa.

C2C és un esdeveniment que reuneix professionals, activistes i organitzacions que desenvolupen activitats de promoció i acompanyament d’iniciatives de l’economia social i solidària. Anteriorment, s’han celebrat edicions a Saragossa (2015) i a Madrid (2018). La trobada ha de servir per identificar reptes als quals ens enfrontem i trobar solucions en l’àmbit de l’emprenedoria i la generació de teixit dins de l’ESS. Així doncs, l’esdeveniment s’estructura en tres moments: una primera part de diagnòstic, una segona part de recerca de solucions col·lectives i una tercera part en què elaborarem l’estratègia d’un relat comú.

Intercooperació i emprenedoria

Labcoop coordinarà, juntament amb el pol cooperatiu Tangente, l’eix “Estrategias de intercooperación en clave de emprendimiento“, que tindrà lloc el divendres 24 de novembre de 10 a 14.30 h. En aquesta sessió parlarem sobre la intercooperació com a estratègia de creixement i enfortiment de les iniciatives emprenedores. Els objectius seran, d’una banda, dialogar sobre els reptes amb què es troben les estratègies d’intercooperació en el marc del desenvolupament emprenedor de l’ESS en l’Estat i, de l’altra, compartir diferents eines que promovem entre les persones i grups promotors que emprenen dins l’economia social i solidària.

Aquí podeu consultar el programa complet.

Us hi esperem!

Anna Pruna
Anna Pruna