Back

Labcoop en la “Escuela de Emprendedoras Juana Millán”

La formació i els acompanyaments a persones emprenedores són dos dels serveis que oferim des de Labcoop. Ho fem a través de diversos programes, tant a Catalunya com arreu de l’Estat. Un dels programes on hem participat recentment és l’Escuela de Emprendedoras Juana Millán de Madrid, un espai obert per a dones emprenedores, impulsat per Grupo Tangente i des d’on s’ofereix suport per posar en marxa una idea de negoci o per consolidar una empresa. Des de Labcoop, sabem com orientar i acompanyar per donar forma als projectes empresarials, com “testar-los i madurar-los perquè floreixin”, com diuen des de l’Escola Juana Millán, i fer que contribueixin al desenvolupament econòmic i sostenible dels territoris.

Concretament, Labcoop hem participat en un dels mòduls de l’escola, pensat per redissenyar la ruta d’un projecte en marxa. Un curs pràctic que ha volgut ser una guia per repensar els projectes i definir una estratègia clara, donant una volta a cada negoci. Entre els temes que hem treballat, hi ha el model i estratègia de negoci, on ens hem preguntat què és allò que perseguim amb la nostra activitat emprenedora i hem definit els objectius personals, socials, econòmics i ambientals. En aquest context, també revisem els segments de clientela i la nostra proposta de valor segons la realitat de cada projecte. Posteriorment, treballem en l’activació de la nostra estratègia, tot defininnt la missió, visió i valors de la proposta, així com les decisions i accions necessàries per assolir-les.

Gràcies a aquest projecte hem tingut l’oportunitat de conèixer dones i idees molt enriquidores i d’aportar el nostre granet de sorra per a la seva continuitat a través de les assessories personalitzades.

labcoop
labcoop